Holdturneringen er klar

Grupperne til årets holdturnering er nu lavet. Viby deltager i år med tre hold, i Mesterrækken, B-rækken og D-rækken. Der har været god interesse for at deltage i år og det betyder at ikke alle der har givet positiv tilkendegivelse er kommet på et hold. Der bliver dog altid rigeligt brug for reserver, så der bliver en chance for at spille til alle der har udtrykt lyst herfor.

Vores nedrykkede divisionshold skal nu prøve kræfter med den lokale mesterrække. Sidst vi spillede der, for 3 år siden, vandt vi rækken med knusende sikkerhed. I mellemtiden er divisionsturneringen skåret ned til færre hold og mesterrækken er blevet stærkere. Ratingfavorit i rækken er Skanderborg 2, marginalt bedre end os. Men flere hold vil sikkert byde sig til i toppen. F.eks. Nordre 2 og SK 1968 3, som begge i mange år har spillet i divisionerne.

Første modstander bliver Syddjurs, som vi møder i Hornslet søndag den 3. november.

2. holdet har fået en plads i B-rækken, som består af 4 hold, som mødes dobbeltrundigt. De tørre ratingtal siger, at vores hold er ratingfavorit i gruppen, Men vi må se. I hvert fald bør vi kunne spille med. Første runde er på hjemmebane mod SK 1968 5 tirsdag den 29. oktober.

3, holdet er omvendt lidt undertippet i D-rækken. Vi har dog flere nye med her og lad os nu se, om de ikke er lidt underratede i forhold til deres virkelige niveau. Vi har så også flere reserver på styrkelisten, som befinder sig mellem 2. og 3. holdet, så vi vil være i stand til at forstærke os lidt i tilfælde af afbud. Under alle omstændigheder er det vigtigste jo at få jævnbyrdig modstand og hygge sig med at møde nye modstandere.

Også 3. holdet spiller i en gruppe med 4 hold, der alle mødes både ude og hjemme. 6 kampe i alt. Første kamp bliver hjemme mod VRS 3 tirsdag den 19. november.

Skriv din kommentar her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *