Ny hjemmeside!

Efter nogle års tilløb, er der endelig en ny hjemmeside. Efterhånden var der lidt for mange ting der ikke fungerede på den gamle side, så det var tiltrængt.

Lanceringen af denne side blev fremskyndet af, at vores side her den anden dag blev “solgt” til en ny internetudbyder, og endnu flere funktioner stod af – herunder nyhedsredigeringen. Da undertegnede samtidig har få dages erfaring med WordPress, så håber jeg at man vil bære over med, at der sikkert vil være nogle børnesygdomme på siden.

I en overgangsperiode vil der stadig være nogle af de “aktive” sider, der linker over på den gamle side. Disse vil typisk åbne i en ny fane. I toppen er det endda muligt at klikke på linket “Gl. side”, hvis man gerne vil se på den gamle websides indhold.

Indholdet på siden er stadig sparsomt, men jeg vil løbende opdatere, så det meste af det indhold vi er vant til at se, også vil blive til rådighed her. Alle gamle nyheder vil dog ikke blive overflyttet.

Som noget nyt, vil det også være muligt at kommentere på nyheder herinde. Det vil være en funktion, som vi tester og muligvis vil pille af igen, hvis den bliver for besværlig at administrere.

 

Et svar til “Ny hjemmeside!”

Benno Ørvad Markussen

5. august 2018 hos 9:01 am

Det tegner godt Steen