4. runde

4. runde af klubturneringen blev spillet tirsdag. Denne gang ikke helt uden afbud. Til gengæld havde vi et helt nyt spillelokale, da lyset i kantinen ikke virkede. Vi havde så fået lånt salen ovenpå, hvor vi også enkelte gange har spillet divisionskampe. Normalt fine spilleforhold, men man skulle da lige vænne sig til, at der var lidt småkoldt og en ret kraftig belysning.

I mesterklaasen blev der spillet 3 partier. Det mest tætte var opgøret mellem Sebastian og Benno, hvor Sebastians remistilbud blev modtaget i en stilling, hvor han ellers havde en bonde ekstra, men hvor Benno havde oplagt modspil. Så det så fair ud. Lars og Steen levede op til favoritværdigheden med sejre over Viggo og Børge. Viggo “bukkede” vist bare en officer, så det ud til. Børge og jeg spillede vores parti nr. 117 (eller der omkring) og selvom vi vist ikke var helt enige om, hvem der kom bedst ud af åbningen, så gik Børge ret hurtigt galt i byen, måske fordi han pludselig blev lidt for ambitiøs, med en brik der landede helt oppe på min halvdel af brættet. Det ligner da heller ikke Børge!

I første klasse er Torben og Kurt nu på en delt førsteplads med 3 p., efter at Torben besejrede Jens og Kurt holdt remis mod Martin. Martin og Claus ligger dog lige i hælene på førerduoen med 2½ p., efter at Claus slog Henrik. Eskild og Brian ligger dog begge lunt i svinget med 2 point og en udsat kamp mod hinanden.

I 2. klasse hed topopgøret Ruben mod Ove, og da det endte remis efter et meget lige tårnslutspil, så er der ikke længere nogen spillere med maksimumpoint i turneringen. Ove topper dog stadig stillingen med sine 3½ p. Vagn kom på omgangshøjde (3 p.) med Ruben, ved at vinde opgøret mod Nancee. Roberto vandt kampen mod Marco om at være næste udfordrer til Ove.

På billedet ses Ove fra en af de, tæt på utallige, gange han tidligere har modtaget en præmie i klubben.