Så er klubturneringen igang

Første runde af efterårets klubturnering gik i gang tirsdag d. 28. aug. Det er en dejlig fyldig turnering med en stærk mesterklasse og stor bredde længere nede i rækkerne. Aftenen gav debut til to nye spillere i klubben, Nancee Arockiaraj fra Indien og Marco Frøkjær-Jensen. Nancee fik fuld gevinst mod Palle Blem, medens Marco Frøkjær-Jensen måtte se sig slået i et parti mod Hans Rohde, hvor der var chancer til begge sider! Begge er med i 2. kl., som på denne aften i øvrigt ikke bød på de helt store overraskelser. I 1. klasse blev alle rundens partier afviklet, og heller ikke her var der de store overraskelser når der skeles til ratingforholdene. Mesterklassen var mere afbudsramt, og kun 3 af 5 partier blev afviklet. De to oprykkere Viggo Andersen og Sebastian Gråbæk blev begge budt velkommen i det fine selskab med et nederlag, men mon ikke de fik gode lærepenge at starte ud med mod hhv. Benny Lauridsen og Steen Andersen… Aftenens topbrag i mesterklassen stod mellem Lars Hougaard og Jakob Kjær, og Lars kom ud i en pæn omgang tidnød, der endte med at Jakob fik fanget Lars’ Dronning i en binding med tårnet, hvilket gjorde videre kamp udsigtsløst.

Alt i alt en fin åbning på klubturneringen, som også nu er udvidet med et decideret analyse- hygge- og snakkelokale på 1. sal, et tiltag, som også viste sig at blive taget godt imod af deltagerne!