Vi flytter brikker!

Vores klubaften i tirsdags måtte desværre aflyses efter at man uden varsel havde udskiftet nøglebrikkerne i omsorgscenteret. Vi kunne godt komme ind, men ingen kunne hjælpe os med adgang til depotet, hvor vores materialer står. Dette er nu løst og vi kan endda se frem til at have adgang til flere brikker til den nye sæson. Hvad kan være bedre for en skakspiller?

Vi kan altså byde velkommen til en ny klubaften på tirsdag og planen hedder stadig, at vi spiller noget holdskak for de fremmødte. Vi fortsætter sæsonen indtil den 21. juni, hvorefter vi går på sommerferie.

2 Svar til “Vi flytter brikker!”

Bjarne Jensen

12. juni 2022 hos 5:40 pm

Ja, hellere have mange brikker at flytte rundt med, end at være en af dem, der ikke har for mange brikker at flytte med!

Benny Lauridsen

12. juni 2022 hos 11:41 pm

Jeg vil så her, i en lille lukket kreds, godt bekende, at jeg kun har fem brikker at flytte rundt med. Den ene er faret vild, nummer to har demens, nummer tre lystrer aldrig, og nummer fire er ved at skubbe nummer fem ud over kanten 🙂