Grupperne er klar

Der er nu lagt grupper til forårsturneringen, som starter på tirsdag. Vi endte vi med at blive 28 deltagere. Som det har været ønsket af mange, har vi prioriteret at lave 10-mands grupper denne gang. Det bliver tilfældet i 1. og 2. klasse.

Som sædvanlig er modstandernumrene i mesterklassen byttet rundt i forhold til farve, så kampen om klubmesterskabet (efterår + forår lagt sammen) bliver så retfærdig som mulig. Pt. ligner klubmesterskabet en kamp mellem John og Steen, med Per som en outsider. Mesterklassen har i øvrigt stor udskiftning i foråret, da der foruden de to oprykkere også er kommet tilmelding fra Jens og Benny.

I 2. klasse siger vi velkommen til et nyt ansigt i form af Kristoffer, som er kommet til byen fra Kalundborg.

Som altid gælder, at afbud skal sendes til turneringslederne senest mandag aften kl. 21. Giv også meget gerne din modstander besked.

Mvh. turneringslederne, Uffe og Steen.