Klar til start

Der er nu lagt grupper til efterårsturneringen, som starter på tirsdag. Vi fik 30 tilmeldinger denne gang.

(Tak for rettelse til Jens, kommentar nedenfor, vi er kun nået til efterårsturneringen…)

Som det har været ønsket af mange, har vi prioriteret at lave 10-mands grupper denne gang. Det bliver tilfældet i 1. og 2. klasse.

Vi har hele fire nye medlemmer tilmeldt. Kim Christensen er selvfølgelig et gammelkendt ansigt, ligesom Toni Lang nåede at deltage nogle gange i vores flexturnering i foråret. Helt nye er Abdarahman Gümüs og Niels Jürgensen. Niels har hidtil spillet i Århus/Skolerne.

Som altid gælder, at afbud skal sendes til turneringslederne senest mandag aften kl. 21. Giv også meget gerne din modstander besked.

Gør klar til start tirsdag aften kl. 19!

Mvh. turneringslederne, Uffe og Steen.

3 Svar til “Klar til start”

Jens A.L.Jørgensen

4. september 2023 hos 4:35 pm

Hej Steen,
er det ikke lidt sent på året, at starte Forårsturneringen?
mvh.
Kens J

Roberto Sanchez Gonzalez

6. september 2023 hos 5:12 pm

Jeg synes at Jens Jørgensen har ret, det har været et længe pause, for den andet siden har vi Sommer perioder hvor skak klubber benytter otium til at inviterer alle Aarhus skakspiller til EMT turnering og hermed alle intereser være med som venner eller uvenner og prøver vores kræfter og kende nye spiller. Klubben hermed kan tjener nogle penge til deres strengedes kasse. Med Venlig Hilsen Roberto.

Steen Andersen

11. september 2023 hos 10:19 am

Til Jens: Forårsturnering er blevet efterårsturnering 🙂
Til Roberto: Klubben har jo været i gang siden starten af august, så du skulle jo bare have været med i vores august-turnering?