7. runde

Der var fortrinsvis favoritsejre i aftenens runde. I mesterklassen vandt Benny ret overbevisende over Søren, mens Steen havde smidt det meste af sin fordel væk, inden Karsten så satte en officer i slag. Men måske et udslag af at have været under pres det meste af partiet? Endelig vandt Martin over Brian K. i et parti hvor Brian havde to bønder for en officer – og det viste sig ikke uventet at være for lidt.

I første klasse blev der kun spillet to partier. Søren og Niels blev enige om en tidlig fredsslutning, mens Mogens og Kurt spillede et længere slutspil med uligefarvede løbere, som nok burde være endt remis, selvom Mogens havde en bonde. Det lykkedes dog at vinde en mere og derefter kunne Kurt ikke holde det. Hans Jørn måtte notere sig et nul uden kamp mod Henrik. Hans Jørn har desværre haft svært ved at kunne deltage her i efteråret. Spillestyrken er jo ellers til at han godt kan kæmpe med i toppen.

Endelig havde vi tre partier i 2. klasse. Jørgen vandt tidligt en officer fra Roberto og pointet blev kørt sikkert hjem. Kristoffer sad også nådesløst og stjal Hans Ewalds brikker. De spillede dog helt til mat. Endelig fik Kim ram på Ruben, som også tabte en officer tidligt og selvom de skulle spille et langt slutspil, så ændrede det ikke på resultatet.

Vi spiller 8. runde næste tirsdag.