Århus Sommerskak EMT-Opdateret

Århus Sommer EMT er nu færdigspillet. Det blev desværre ikke til nogen præmietagere fra Viby i denne omgang. Måske var det nye opdaterede ratingtal udfordrende? Thomas Peter lagde endda ud med 1500 i rating som er 100 over normal startrating, så på den baggrund er 2/5 ikke så værst selv om han ligesom de andre vibyspillere måtte aflevere noget rating. Havde han ofret mere af sin tid havde det måske blevet til endnu flere points?

Alle spillere fik på et tidspunkt i turneringen lejlighed til at få transmitteret deres parti ud på nettet. Desværre var der ikke gevinster til vores folk at vise frem i den anledning. Men du kan gennemse partier fra øverste gruppe og udvalgte partier fra øvrige grupper her

Se resultater og grupper mv her: DSU turneringssystem (skak.dk)

En generel og udførlig rapport fra turneringen findes på DSUs hjemmeside her!