Efterårsturneringer

Vores egen efterårsturnering:

Det skal præciseres, at alle grupper spiller sidste runde tirsdag d. 3 december: 3 klasse spiller 9. runde, mens de øvrige grupper spiller 7. runde.  Der kan ikke meldes afbud til sidste runde, men man har mulighed for at spille sidste runde forud efter aftale med modstander – og orientering til en turneringsleder.
I weekenden 11 – 13 oktober spilles OM 2019 – Odensemesterskabet. Vi har Jens Fogh med i M3 og Sebastian Gråbæk i Basis 5. Se meget mere via skak.dk.  I Nordres Efterårsturnering deltager både Søren G. Christensen og Brian Kristensen – indtil videre uden held. Se nordre.dk Endelig kan nævnes Chesshouse onsdagturnering, hvor vi har tre deltagere med: Søren G. Christensen, Jens Jørgensen og Steen Larsen.

Et svar til “Efterårsturneringer”

Bjarne Jensen

10. oktober 2019 hos 9:49 pm

Ja, så glemte jeg en: VRS efterår 2019, hvor Benny Lauridsen og Sebastian Gråbæk deltager!