Viby skakklubs hurtigskak dag 2

Dag 2 i Viby skakklubs hurtigskak-monradturnering bød på en ustoppelig Jens Fogh, som først vandt over Benno, så undertegnede (som med hele 2 minutter på uret stadig overså en mat i en, aargh), og til sidst også gav vort nye medlem Karsten Fyhn en “varm velkomst”.

Der var i det hele taget en god varme i lokalet og endnu mere udenfor, og de kolde øl/vand gik som varmt brød. Måske var dette særligt godt for Viggo, Torben og Mogens, der alle fik scoret 2/3 denne aften. Mogens sidste sejr over feltets eneste gæstende junior, Laurits, var dog lidt med hiv og sving.

Endnu en dejlig skakaften i Viby sognegårds dejlige omgivelser.

 

Stillingen efter dag 2.

1: Jens Fogh     6/6

2: Benno Markussen 4/6

3-4: Brian og Bjarne Egeberg: 3,5/6

5-9: Martin, Mogens, Torben, Karsten og Viggo 3/6

10: Roberto: 2,5/6

11-12: Ruben og Palle 1,5/6