Søren Christensen

3. runde af klubturneringen

Rapporteret af Uffe Eriksen
“Jeg sad over denne aften, da Søren Larsen havde meldt afbud. Jeg så kun åbningerne før jeg spillede et par 25 minutters partier med Henrik, som også sad over.
Gruppe 3 mm: Åbningerne så fornuftige ud hele vejen rundt, dog undrede jeg mig over Jørgen Poulsens 3. træk med hvid, som var et f3 bondetræk. Men han vandt senere modstanderens (Roberto) dronning. Palle Blem stod bedst i et slutspil, men tabte til Ruben. [De to nye unge spillere i 3. kl. Christian Bak og Tobias Sandbæk mødtes. Her blev der spillet et skarpt og omskrifteligt spansk parti, som Tobias trak sig sejrrigt ud af Du kan se partiet her…[red]]
Gruppe 2: Mogens var foran med en kvalitet og stod mest aktivt. Han truede sidenhen både dronning og springer med en bonde, hvorefter sidstnævnte røg. Jens opgav kort efter. Det var en håbløs stilling tilsidst.
Gruppe 1: Bjarne i spillede hvid mod Torben Fogh. Hvid lavede bondestorm med c-d-e-f bønderne og havde meget plads, men Torben forsvarede sig godt, syntes jeg. Jeg vendte flere gange tilbage for at tjekke udviklingen. Det endte med et remis. Benno spillede Pirc som sort mod Dan, som spillede London. Jeg så kun til midt i partiet, hvor jeg syntes Benno stod lidt bedre, især med sin sorte løber, der dækkede en lang diagonal.
Mestergruppen: Dette var Martin Frøkjærs første parti i turneringen. Jeg syntes, det så lige ud mod Steen. Jeg så kun til midt i partiet. Det virkede som et parti, hvor marginaler ville afgøre det i et slutspil. Søren Graugaard-Christensens parti mod Jens Fogh så rigtig spændende ud. Starten så lidt kryptisk ud, syntes jeg, hvor Jens fik en dobbeltbonde. Jeg kunne bedst lide Sørens stilling. Før træk 40 havde Søren ca. 70 minutter mens Jens havde 1 minut! Søren satte et dødeligt kongeangreb ind med dronning, løber og tårn. Jeg så ikke slutningen, men hvad jeg lige kunne se, ville det være mat eller en tabt officer for Jens.”