Klar til turnering

Der er nu lagt grupper til forårsturneringen, som starter på tirsdag. Vi endte vi med at blive 26 deltagere.Mesterklassen og 1. klasse bliver 10-mands grupper, mens 2. klasse spilles med 6 mand og dobbelt runde, altså 10 partier der.

Som sædvanlig er modstandernumrene i mesterklassen byttet rundt i forhold til farve, så kampen om klubmesterskabet (efterår + forår lagt sammen) bliver så retfærdig som mulig. Der er ret tæt løb i kampen om klubmesterskabet, med fire spillere indenfor et halvt point inden foråret.

Der er et nyt medlem i hver af de tre grupper. Henrik Schrøder er tilbage efter nogle års pause og har fået plads i mesterklassen. Søren Gam siger vi velkommen til i 1. klasse og endelig har vi Jonas Bechtold, som er helt ny i klubsammenhæng. Velkommen til de nye!

Som altid gælder, at afbud skal sendes til turneringslederen senest mandag aften kl. 21. Giv også meget gerne din modstander besked. Her i foråret må jeg desværre klare tjansen alene, da Uffe har valgt at tage en pause med en plagsom ryg.

Mvh. Steen