Alternativ turn.: Tema Fischer

Tirsdag den 31. maj er Bobby Fischer tema i den alternative turnering. Steen giver en lille snak og viser et parti med den berømte amerikanske verdensmester, som ene mand besejrede det mægtige Sovjet.

Vi spiller derefter 3 runder Fischer-random (også kendt som skak960) med betænkningstiden 25 min pr. spiller. Skak960 er skak med normale regler, bortset fra at officererne står på andre startpositioner på baglinjen, end vi er vant til. Fischer foreslog denne metode til at imødegå den remisdød, som spillet var på vej imod, efterhånden som traditionel åbningsteori blev meget detaljeret i alle hjørner af spillet.

Vi starter ca. 19.30

Et svar til “Alternativ turn.: Tema Fischer”

Mogens

31. maj 2022 hos 5:54 pm

Det lyder enormt spændende
Jeg må desværre sende afbud i aften
God fornøjelse til jer andre
Mogens