Holdkampe 2023/24

I løbet af den kommende måned skal vi have tilmeldt hold til årets holdturnering. De seneste år har vi deltaget med tre hold og mon ikke vi ender med det samme i år.

1. holdet rykkede som bekendt igen op i divisionsturneringen og vi skal nu prøve kræfter med 1. division. Der er kommet et udkast til årets turnering og vi kan da i hvert fald glæde os over, at vi står til at skal deltage i vestkredsen, 1. division, gruppe 2. Efter planen lægger vi ud mod Silkeborg på udebane den 29. oktober. Det fulde program ser således ud:

29/10: Silkeborg – Viby
12/11: Viby – Viborg
26/11: Viby – Nordre
10/12: Esbjerg – Viby
14/1: Aalborg – Viby
28/1: Viby – Aarhus/Skolerne 2
10/3: Viby – Jetsmark (fællesstævne i Silkeborg)

Altså forventede hjemmekampe på søndagene 12/11, 26/11 og 28/1 i salen ovenpå fra kl. 12. Man må meget gerne komme og se på, hvis man ikke er så uheldig selv at være udtaget til kampen.

Vi må jo erkende, at vi ikke er favoritter i nogen kampe, men omvendt skal vi heller ikke gøre os selv til prygelknaber på forhånd. Vi skal nok hænge på, selvom det formentlig ikke ender med den 3. oprykning i træk. Endnu er det dog lidt for tidligt at kloge os om, hvem der er vores nærmeste konkurrenter. Vi må se, hvilke hold de andre (og vi selv) kan komme med om et par måneder. Det vil da være velkomment, hvis vi selv kunne få en forstærkning eller to.

Hele udkastet til divisionsturneringen kan ses her.

Hovedkredsturneringen er ikke nået helt så langt i planlægningen, men det står fast at der spilles i ugerne 44, 47, 50, 3, 6, 9 og 11. Det er selvfølgelig kun, hvis vi havner i en 8-holds gruppe, at alle uger bliver aktuelle. Typisk er grupperne mindre.

Et svar til “Holdkampe 2023/24”

Bjarne Jensen

26. august 2023 hos 3:22 pm

En måde at forstærke 1. holdet på kunne være at betale en “spillende holdtræner” og evt. en assistent for at spille holdkampene. Som jeg forestiller mig Jens Ove Fries og Susanne Guindy gør i Fredericia.