Alternativ turnering

Tirsdag den 13. starter en ny alternativ turnering. Vi går tilbage det det “seriøse” format, hvor vi spiller ratede partier med betænkningstid ligesom i klubturningen. Da turneringsledelsen er blevet halveret siden sidst (Uffe er stoppet som turneringsleder), har jeg valgt at skære noget af den megen korrespondance fra i forhold til at planlægge turneringen. I stedet kan man tilmelde sig på en tilmeldingsblanket, som kommer op her forud for en runde i turneringen. Man er selvfølgelig også velkommen til at tilmelde sig på mail til tl@vibyskakklub.dk.

På tirsdag vil jeg desuden lave lidt let underholdning på demobrættet fra kl. 18.15, så mød endelig tidligt op, hvis du har mulighed for det.

Har du lyst til at spille på tirsdag (og ikke er en del af opsamlingsrunden), så kan du skrive dig på her.  Du er også velkommen til at være med her, selvom du ikke skulle være medlem. Bare skriv dig på, så vi kan sikre at du får en modstander.

Du kan læse reglementet til den alternative turnering her.