Folkehuset lukker ikke!

Der er nu truffet en beslutning fra rådmanden vedr. sparerunden med lukning af folkehuse og Folkehuset Viby overlever i hvert fald i denne omgang. Der var ellers tanker om at nedlægge adskillige folkehuse, herunder vores eget, hvorefter vi havde udsigt til at kunne blive flyttet til Rosenvang. De planer er nu vendt helt på hovedet og i stedet lukker Folkehus Rosenvang, som det eneste. De mange høringssvar har tilsyneladende gjort indtryk.

https://www.tv2ostjylland.dk/aarhus/nu-er-det-afgjort-kun-et-folkehus-lukker

– Det har hele tiden været klart for mig, hvor stor betydning fællesskaberne har lokalt, store såvel som små – og at vi har brug for endnu flere fællesskaber til at forebygge og bekæmpe den stigende ensomhed. Men det har overrasket mig, at det har så stor betydning at være i et hus, der hedder ”folkehus”. Jeg er blevet mødt af en enorm stor kærlighed til vores unikke, aarhusianske koncept, og det skal vi selvfølgelig værne om, siger Christian Budde i en pressemeddelelse.